10 april 2017

Het is weer lente! De bloembakken staan er fleurig bij en ons clubhuis staat mooi in de verf. Bob Rijkenberg heeft de schilderklus bijna rond. Er moet alleen nog wat houtwerk aan de keukenkant vervangen worden en dan kan Bob ook dit gedeelte schilderen.

Veldcontrole
De jaarlijkse controle van het veld heeft onlangs plaatsgevonden. De gemeente heeft grondmonsters genomen en concludeerde dat de grasmat goed wortelt. Heren van het veldonderhoud: goed werk! De doelen en ballenvangers van veld 1 en 2 worden dit jaar op kosten van de gemeente vervangen. Gerrit probeert met de gemeente af te stemmen dat dit begin juni gebeurt.

Douches
Misschien is het de dames en heren van de afdeling voetbal al opgevallen dat er een relatief ‘kleine’ warm waterstraal uit de douches komt. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een te lage druk in de leidingen. Gerrit is bezig dit probleem op te lossen. Zoals het er nu naar uit ziet is het plaatsen van een grotere watermeter (en toebehoren) de oplossing.

Terwolde- V&L
Op 26 maart was de streekderby Terwolde-De Vecht. Een leuke, sportieve wedstrijd waarbij SV Terwolde de winst pakte. Jurrien Kamphuis wist het doel van de tegenstander goed te vinden.
Na afloop zorgde William Stempher met zijn muziek voor extra sfeer, het zonnetje scheen lekker….. spelers en toeschouwers bleven na de wedstrijd ‘hangen’ en zorgde voor een gezellige middag met een goede baromzet voor de club.

De toernooien komen er aan
In het weekend van 19-5/20-5 worden er toernooien georganiseerd voor de jeugdteams JO15, JO17, MO17 en JO19.
Op 27-05-2017 vindt het pupillentoernooi plaats voor de pupillen JO9, JO11, JO13 en MO13.
Op zondag 18-06-2017 is de jaarlijkse Sixday. Teams kunnen zich vanaf heden opgeven. Het inschrijfformulier staat op de website.

Moments of Movement
Op zaterdag 24 juni geeft de afdeling dans een voorstelling in Heerde. Alle groepen van Marit Dans doen hieraan mee. Met deze voorstelling viert Marit haar 5-jarig jubileum. De kinderen zijn al druk aan het oefenen om van de voorstelling een groot succes te maken. Tijdens de danslessen maakt Marit foto’s van de kinderen. Deze foto’s wil zij gebruiken voor/tijdens haar dansvoorstelling. Indien u niet wilt dat uw kind gefotografeerd wordt, verzoek ik u hierover contact op te nemen met Marit.

100 jaar SV Terwolde
Op 18 mei 2019 bestaat onze vereniging 100 jaar. Dit gaan we vieren tijdens het Hemelvaartsweekend van woensdagavond 29 mei tot en met zaterdagavond 1 juni 2019. In hoofdlijnen hebben we een programma opgesteld. Een tipje van de sluier…… er zal in elk geval een officiële receptie, reünie en groot feest georganiseerd worden.

Voor slechts € 10,- is hij voor jou! Een originele SV Terwolde sjaal.
Speciaal uitgebracht ter ere van ons 100-jarig jubileum in 2019. Vanaf heden te koop bij Monique Witteveen (0571-292413) en Ria Sijbrand (0571-292105).
Aarzel niet en zorg ervoor dat je hem hebt voordat onze spelers kampioen worden. Hoe mooi is het voor een elftal om aangemoedigd te worden door herkenbare supporters? Of na een dansvoorstelling niet alleen maar applaus te ontvangen, maar ook Terwolde sjaals te zien..... om jou aan te moedigen!

De opbrengst van de sjaals is één van de middelen om ons jubileumfeest te financieren. In de toekomst kunt u meerdere acties verwachten.