SV Terwolde

07 juni 2016 

Het is volop lente! Wat fijn dat er in deze periode zoveel toernooien en uitjes staan gepland.

Weekendkamp
Zo hebben onze jeugdleden (basisschoolleeftijd van groep 4 tot en met 8) een geweldig weekendkamp gehad. Afgelopen vrijdag vertrokken ze met veel getoeter naar Hellendoorn. Nadat iedereen een slaapplekje had gevonden en het terrein had verkend, begon de disco. Er was zelfs ruimte om een eigen act te doen. Twee dagen weg van huis, helemaal los gaan met vriendjes en vriendinnetjes…….. Er waren veel leuke (bos-)spelletjes, waterplezier, knakworstjes en soep en zondagmiddag kregen we ons kroos schoon gezwommen terug. Schorre stemmen, grote lijnen onder de ogen, moe, maar o zo voldaan……… Bedankt jeugdbestuur voor dit geweldige weekend! Bedankt extra begeleiders voor de ondersteuning tijdens deze dagen en bedankt ouders voor het brengen en halen van onze kinderen! Op naar volgend jaar. Er wordt bij ons thuis alweer uitgekeken naar het weekendkamp van 2017! En willen jullie nog even nagenieten van het weekend, kijk dan op de facebookpagina van het jeugdbestuur.

Kampioenen
De afgelopen maand heeft SV Terwolde een aantal keren achtereen in het Voorster Nieuws gestaan. Maarliefst 4 teams werden kampioen; de F1, de D1, de D2 en de A1. Gefeliciteerd allen! Daarnaast heeft de A ook nog eens de beker weten te bemachtigen. Een top prestatie!
De dames hebben het extra spannend gemaakt. Omdat zij net zoveel punten hadden als de concurrent Wijhe (en in het damesvoetbal het doelsaldo niet leidend is), moesten zij nog een beslissingswedstrijd spelen. De finale werd thuis gespeeld en trok veel bezoekers. Helaas ging de tegenstander er met de winst vandoor: 1-3. 


Respectvolle Toernooien
In mei vond het Intermontage Jeugdtoernooi voor pupillen plaats. Op 21 mei mochten de F- en E- pupillen de strijd met elkaar aan gaan. Voor de start van het toernooi heeft Ed Beugels, samen met Thomas, Jurrien, Jeroen en Bob, het nieuwe Respect-bord gepresenteerd. Met de leus ‘Wat vind jij normaal?’ willen we de sfeer op en rondom het voetbalveld nog plezierig maken. Ben jij ook benieuwd waar het bord hangt? Kom dan een kijkje nemen op ons sportpark.
Op 28 mei waren vervolgens de D-teams uit omliggende dorpen/steden aan de beurt om tegen elkaar te strijden. De D-teams van SV Terwolde deden het goed.
Op 11 juni gaan de junioren (A, B en C teams) nog aan de slag. De weersverwachtingen zijn goed, dus kom allen kijken en onze junioren aanmoedigen………
Intermontage en organisatoren, bedankt voor dit evenement!

Afgelopen zaterdag heeft de laatste Schimmel en Plante Cup plaatsgevonden. Na een jarenlange traditie is hier een eind aan gekomen. De laatste Cup heeft zich op ons sportpark afgespeeld. Teun en mede-organisatoren, bedankt voor jullie jarenlange inzet!

En wat staat er nog te gebeuren?
Op 12 juni vindt het Business toernooi van GO Ahead Eagles plaats. Het toernooi begint om 10:15 uur en duurt de hele dag.

Verder is op vrijdag 17 juni de Stofwisselingstour. Harry en Wenda zorgen ervoor dat de fietsers in onze kantine kunnen rusten en een drankje kunnen nemen.

De Sixday komt eraan: op vaderdag (19 juni). Heb je een team compleet, maar je nog niet ingeschreven? Wacht niet langer en meld je aan. Wie wil dit grootse evenement in de omgeving nou missen?

Tenslotte start het trainingskamp van GO Ahead Eagles eind juni. Dit betekent dat zaterdag 2 juli de wedstrijd SV Terwolde-GO Ahead Eagles wordt gespeeld. Eentje om in de agenda te noteren.

Sportpark
Heeft u het al gezien? Naast het nieuwe Respect bord is er nog meer veranderd op ons sportcomplex. De bloembakken zijn weer gevuld met prachtige kleurrijke bloemen. En er hangt een nieuw ‘horecabord’ in de kantine. Hierop staat overzichtelijk én welke producten wij verkopen én hoe laat onze kantine sluit. Gert Jan, bedankt!

Wandelvierdaagse
Van 21 tot en met 25 juni vindt de avondvierdaagse plaats in de Vecht. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die dit willen coördineren vanuit SV Terwolde. Wat moet je doen? De inschrijving van deelnemers regelen en zorgen voor een versnapering onderweg. Interesse? Laat het ons weten.

100 jaar SV Terwolde
In 2019 bestaat SV Terwolde 100 jaar. Dit gaan we groots vieren in het Hemelvaartweekend 2019. 2019 is nog een heel eind weg, maar we zijn al wel met de eerste voorbereidingen begonnen.
Zo is de commissie ondertussen uitgebreid. Er zijn een aantal subcommissies ontstaan die bepaalde thema’s verder uitwerken. Aan welke thema’s kunt u dan denken? Er zal in elk geval een reünie plaats vinden, een officiële receptie, een knalfuif, een dag voor de kinderen, sportief spektakel……
Mocht u (oude) foto’s van SV Terwolde hebben (of één van de onderliggende sportverenigingen van destijds) of ander materiaal en dit met ons willen delen, dan horen wij dat graag. De commissie heeft een eigen emailadres, namelijk

Vrijwilligersavond
Op vrijdag 17 juni is de jaarlijkse vrijwilligersavond. De uitnodiging is ondertussen naar alle vrijwilligers verstuurd. Ben je vrijwilliger, maar heb je de uitnodiging gemist? Neem dan contact op met Harry Kamphuis. Tot de 17de juni! 

zoeken
onze sponsoren