04 juli 2017

Het sportseizoen loopt ten einde. Bij de afdelingen volleybal en voetbal (muv het eerste elftal) zijn de trainingen reeds gestopt. De afdeling dans heeft vrijdag de laatste training.

Dansvoorstelling in Heerde
Marit Vogel geeft alweer 5 jaar les bij SV Terwolde. Ter ere van haar 5-jarige jubileum vond op 24 juni de voorstelling “Moments of Movements’ plaats in Heerde. Al haar dansgroepen (SV Terwolde, Heerde, Wapenveld, Beemte-Broekland en ’s Heerenbroek) deden mee aan de anderhalf uur durende voorstelling. Het was ťťn groot spektakel. Onze 5 dansgroepen lieten zien waar ze zo hard voor getraind hadden. En ook Marit zelf had met een danspartner een mooie dans ingestudeerd.

In verband met het grote aantal toeschouwers was er een middag- en een avondvoorstelling. Al met al zijn beide voorstellingen door meer dan 500 mensen bezocht. Veel moeders hadden gedurende de dag geholpen; kinderen schminken en aankleden, dansgroepen begeleiden, etc. Bedankt daarvoor! En complimenten aan Marit hoe zij deze voorstelling heeft weten te realiseren. Je kon goed zien dat onze kinderen ťcht plezier beleefden aan hun optreden.

Afgelopen vrijdag mochten onze dansers hun optreden nogmaals laten zien. Obs de Bongerd organiseerde haar jaarlijkse ‘tour de terrasse’, waarbij boeken en vintage-spullen werden verkocht ten behoeve van de schoolbibliotheek.

Heeft u de dans gemist en bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan op zondagmiddag 9 juli om 15:00 uur naar de kermis…….

Go Ahead Eagles
Vanaf aanstaande woensdag komt Go Ahead Eagles weer op onze velden trainen. De wedstrijd SV Terwolde tegen Go Ahead vindt aanstaande zaterdag plaats. De wedstrijd start om 19:00 uur. Buurtbewoners rondom de voetbalvelden hebben een brief ontvangen inzake parkeeroverlast. Tijdens de wedstrijden geldt hier namelijk een parkeerverbod. Auto’s kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein/wei aan de Kolkweg of aan de Molenweg (en natuurlijk op de eigen oprit).

De overige oefenwedstrijden zijn op:
- Zaterdag 22 juli tegen Excelsior om 15:00 uur
- Zaterdag 29 juli tegen KVC Westerlo BelgiŽ om 15:00 uur
- Vrijdag 11 augustus tegen Almere City om 19:00 uur

Uitnodiging receptie kermis
Stichting Volksvermaak Terwolde viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Dit willen zij vieren met alle vrijwilligers, sponsors en anderen die op welke wijze dan ook een bijdrage leveren aan de jaarlijkse kermis. Ook wij, leden van SV Terwolde, zijn uitgenodigd om het 50-jarige jubileum onder het genot van een hapje en drankje te komen vieren.

Waar?
Op vrijdag 7 juli in de kermistent aan de Wolterkampsweg

Programma:
- 19:00-19:30 uur: inloop met hapje en drankje
- 19:30 uur: officiŽle opening door burgemeester Penninx
- 20:00 uur: vertoning Dorpsfilm Terwolde

Het kermisbestuur zou het leuk vinden als zoveel mogelijk leden naar de officiŽle opening komen om er samen een gezellig begin van deze 50ste kermis van te maken.

Rest mij om iedereen een hele fijne vakantie te wensen. Geniet van het mooie weer. En mocht je op pad gaan: reis voorzichtig!