03 mei 2016

De voetbalcompetitie loopt ten einde. De voetballers van SV Terwolde hebben goed gepresteerd dit seizoen; het A-team, de junioren van D1 en D2, de pupillen van F1 en de dames kunnen kampioen worden. Daarnaast kunnen de ‘A-tjes’ ook nog de beker winnen. De komende twee weken worden heel spannend! Op de site staat wanneer de kampioenswedstrijden gespeeld worden.

Platte kar
Bij een kampioenschap hoort al meer dan 25 jaar een ritje door het dorp op de platte kar. Aan deze traditie komt een einde. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan is de chauffeur aansprakelijk. We hebben afgelopen jaar gekeken naar de mogelijkheden om deze aansprakelijkheid af te dekken. Tijdens deze zoektocht hebben we extra voorzorgsmaatregelen op de ‘platte kar’ getroffen, maar dit kan niet uitsluiten dat er een ongeluk gebeurd. Na met verschillende verzekeringsmaatschappijen geschakeld te hebben, zijn we tot de conclusie gekomen dat we de aansprakelijkheid van de chauffeur niet kunnen afdekken. Het is hierdoor onverantwoordelijk om een chauffeur een platte kar te laten rijden. Wij hebben daarom, in samenspraak met Intermontage, besloten dat de platte kar tot het verleden behoort.

Wat is het alternatief?
Natuurlijk willen we de kampioenschappen wel vieren. Het hele dorp mag het weten als een team kampioen is geworden! Daarom willen we de kampioenen in auto’s door het dorp rijden, met veel getoeter en lawaai.

Mocht iemand vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij Ruben, Joost of bij mij.

Vrijwilligersavond
Op vrijdag 17 juni is de jaarlijkse vrijwilligersavond. Een oproep aan alle vrijwilligers: zet deze datum vast in uw agenda, want er is een leuk programma voor u samengesteld. De activiteiten vinden plaats in ons eigen clubhuis. Binnenkort ontvangen alle vrijwilligers een uitnodiging.

Op 13 mei is de slotavond Klaverjassen.
Op 21 mei vindt het pupillentoernooi plaats voor F en E pupillen en op 28 mei voor D pupillen. Op zaterdag 4 juni is de finale slotdag van de Schimmel en Plante Cup en op 11-06 spelen de jeugd teams een toernooi on onze velden.

Jumbo actie
Met de Spek de kas-actie van de Jumbo, hebben we EUR 113,53 opgehaald. Onder het genot van een hapje en drankje konden de verschillende deelnemende organisaties de cheque ophalen. Monique is namens SV Terwolde gegaan.

Afmelden lidmaatschap
Met het einde van het sportseizoen in zicht, willen wij u attenderen op het volgende:
Het lidmaatschap wordt aangegaan tot het einde van het boekjaar, te weten 30 juni, en wordt daarna steeds stilzwijgend met 1 jaar verlengd. Opzeggen is alleen schriftelijk mogelijk, via e-mail wordt ook als schriftelijk gezien. Bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap is men verplicht de contributie tot het einde van het boekjaar (30 juni) te betalen.
Met andere woorden, als u uw lidmaatschap wilt beŽindigen dan heeft u tot 30 juni de tijd om dat te doen.

Wij hopen natuurlijk dat u het nog goed naar uw zin heeft bij SV Terwolde en het sporten gaat doorzetten na de zomer. Mocht u leuke ideeŽn of tips hebben voor SV Terwolde, dan hoor ik dat graag.Typ hier uw tekst...