SV Terwolde

Stukje van de voorzitter 


9 maart 2018


Het voetbalseizoen komt traag op gang. In februari zijn veel wedstrijden en trainingen geannuleerd. De velden waren eerst veel te nat door het hoge waterpeil in de IJssel. Vervolgens kwam er nog flinke vorst overheen. We hopen dat de trainingen en wedstrijden vanaf heden weer volgens planning lopen. Gelukkig heeft een aantal voetbalteams gebruik gemaakt van de zaal om toch nog enigszins continuÔteit in de training te houden.

Bij de afdeling Dans wordt er weer flink geoefend voor komende optredens. De groep met ‘jongste dansers’ breidt zich uit. Onderzocht wordt of de ‘jongste’ dansgroep opgesplitst gaat worden.

Zaterdag 17 februari
Een mooie middag waarop in de kantine drie activiteiten tegelijk werden georganiseerd:
1) Bedankje voor alle vrijwilligers die hebben geholpen met de verbouwing van de wc-unit: maarliefst 700 uren hebben zij in de maanden december tot en met februari geÔnvesteerd om de wc-unit zo mooi op te knappen. Theo deed het woord namens het dagelijks bestuur om al deze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.
2) Tapcursus: barvrijwilligers konden leren hoe zij een goed biertje tappen en serveren. Door onder andere ziekte waren er minder dan 10 deelnemers. Gelukkig waren er wel genoeg gasten die de biertjes konden nuttigen.
3) ReŁnie Terwolde 1: een aantal ‘oud’-voetballers kwam samen om goede herinneringen op te halen. De sfeer was zo gezellig dat er al is gesproken over een maandelijkse reŁnie.

Bingo
Op 24 februari werd de jaarlijkse bingo gehouden, dit keer alleen voor volwassenen. Erika en Annelous hebben de bingo vele jaren vol enthousiasme georganiseerd. Dit was hun laatste keer. Wij willen de dames dan ook hartelijk danken voor hun inzet. Gelukkig kunnen zij het stokje overdragen; vanaf 2019 gaan Willemien Nikkels en Bianca Brand de bingo organiseren. Succes dames en fijn dat jullie deze traditie voortzetten.

Opbrengst Salland Actie
Afgelopen jaar heeft de Salland Actie € 1.850,- opgebracht. Het was ruim € 300,- meer dan vorig jaar!
Ondertussen doen 110 verenigingen mee aan de Salland Actie.
Naast deze actie komt Salland Verzekeringen binnenkort met twee nieuwe acties voor verenigingen:
1) Een groep medewerkers van Salland gaat een klus doen bij 5 verenigingen (tijdsduur 3 a 4 uur)
2) Een verenigingsmanager komt langs voor advies; dit moet iets te maken hebben met gezondheid, zoals een plan rookvrij maken sportcomplex, invoeren gezonde kantine, etc.


100 jaar SV Terwolde: sleutelhanger

De tweede gadget is uitgebracht. Na de sjaal van 100 jaar SV Terwolde is er nu een mooie sleutelhanger te koop voor € 4,50. U kunt deze weer kopen bij Ria Sijbrand of Monique Witteveen. 
 

zoeken
onze sponsoren