Stukje van de voorzitter

De spits is eraf…….

Afgelopen zaterdag heeft Go Ahead Eagles de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld en wel bij ons op de Woldermarck. Het team van SV Terwolde bestond uit een aantal eigen voetballers, aangevuld met voetballers uit de omgeving (onder andere uit Twello en Epe). Samengesteld SV Terwolde deed het goed: de keepers (Dick en Sjoerd) kregen ‘slechts’ 10 goals om de oren. De wedstrijd eindigde in 0-10.
Go Ahead Eagles speelt binnenkort nog twee wedstrijden op ons sportpark, te weten op vrijdag 20 juli om 19:00 uur tegen Excelsior en op zaterdag 4 augustus om 15:00 uur tegen Emmen. Bij beide wedstrijden is de toegang voor volwassenen € 7,- p.p. en voor kinderen t/m 15 jaar € 3,-.

Trainingskamp
Vanaf zondag 1 juli houdt Go Ahead Eagles zijn trainingskamp bij SV Terwolde. Gedurende 6 weken komt Go Ahead Eagles bij ons trainen. De Go Ahead Eagles commissie heeft een aantal weken geleden de eerste voorbesprekingen met GO Ahead Eagles gehad om het trainingskamp en de te spelen wedstrijden op ons sportcomplex succesvol te laten verlopen. Elke dag staat een aantal vrijwilligers klaar om iedereen van het trainingskamp welkom te heten en van ontbijt/lunch te voorzien. Daarnaast zorgt een aantal vrijwilligers dat de velden er goed bijliggen; er wordt extra gemaaid en gekalkt, de velden worden dagelijks besproeid….. Vrijwilligers zorgen ervoor dat de wedstrijdkamer, kleedkamers en de kantine er verzorgd en schoon uit zien. En met de wedstrijden is de kantine goed bemand, de hapkar open, worden er extra mobiele tappunten neergezet, wordt de pers ontvangen en te woord gestaan en…………. Teveel om op te noemen. Er komt heel wat kijken bij zo’n groot evenement. Alle vrijwilligers die zich hiervoor inzetten: BEDANKT!

SV Terwolde en de kermis
Afgelopen weekend was de jaarlijkse kermis in Terwolde. Ook SV Terwolde was benaderd om een deel van het programma in te vullen. Zo was er vrijdagavond het optreden van de streetdance, onder begeleiding van Marit Dans. De kinderen, in de leeftijd van 3 tot en met 14, mochten optreden in de feesttent. Veel mensen kwamen naar het optreden kijken. Marit en Anick, het zag er weer goed uit!
Zaterdagmiddag heeft het jeugdbestuur, net als de laatste jaren, het middagprogramma georganiseerd. Met ‘Terwolde got talent’ waren mooie veelzijdige optredens te zien. Na de spetterende opening van de leden van het jeugdbestuur, die allen verkleed waren in Disney-figuren, zat de sfeer er meteen goed in. Er werd gedanst, gezongen, geplaybackt, een stukje theater opgevoerd….. Het was één groot feest. Jeugdbestuur, dank voor deze gezellige middag!

Vakantie
Deze week zijn de laatste streetdance lessen. De voetbal- en volleybaltrainingen zijn reeds gestopt. Via de verschillende afdelingen wordt u geïnformeerd wanneer de trainingen na de zomer weer starten.

Rest mij u allen namens het bestuur een hele fijne vakantie toe te wensen. Graag tot na de zomer!