S.V. Terwolde is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk voor deze prachtige vereniging, stuur dan een mail naar

We zijn op zoek naar:

Barmedewerkers

Op vele momenten in de week willen we de kantine graag open doen. Vooral op zondag (ochtend- of middagdienst) hebben we een tekort aan vrijwilligers. Maar ook voor de andere avonden en tijdstippen kunnen we vrijwilligers gebruiken.

Voetbalscheidsrechters
Op zaterdag en zondag moeten er de nodige voetbalwedstrijden gefloten worden. Met name op de zondagmorgen wordt er gezocht extra scheidsrechters.

Schoonmaakmedewerkers

Twee a drie keer per jaar de kantine schoonmaken. Dit wordt gedaan in een ploeg van 4/5 mensen dat ongeveer 2 uur in beslag neemt. Zelf kun je aangeven wanneer je het beste uitkomt in de week.

Flexibele terreinwerkzaamheden
Er zijn telkens diverse projecten op ons terrein. Daarom is handig om mensen te kunnen benaderen die mee willen helpen. Schrijf je in!

Kascontrole
Eens per jaar moeten de papieren bij de penningmeester gecontroleerd worden. We zijn nog op zoek naar een reserve commissielid.

Vele handen maken licht werk en samen komen we er wel!.