Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met SV Terwolde.

De premie van de Basisverzekering is in 2018 verlaagd bij Salland zorgverzekeringen  dit in tegenstelling tot andere zorgverzekeraars die bijna allemaal een premiestijging gaan doorvoeren in 2018.

Tevens blijven de premies van de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen onveranderd bij Salland voor het komende jaar.

Een extra reden om over te stappen naar Salland via de club collectiviteit van SV Terwolde.

Via SV Terwolde profiteert u van:

- De beste Naturapolis van Nederland.
  We hebben afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland.
  U kunt dus naar de zorgverlener van uw keuze.
- premie Basisverzekering voor slechts € 101,50 per maand.

- 7% korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen.

* De korting geldt voor alle leden van SV Terwolde en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres. Kinderen tot 18 jaar maken gratis gebruik van de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders.

Natuurlijk kunnen ook leden die al bij Salland verzekerd zijn, overstappen naar de club collectiviteit van SV Terwolde. Zij profiteren dan van dezelfde voordelen.

Korting op uw premie via SV Terwolde: klik op onderstaande link.

www.salland.nl/svterwolde

kies collectiviteit nummer 1440

Mocht je nadere informatie willen dan kun je bellen met:

1. de klantenservice van Salland via (0570) - 68 74 84  of  www.salland.nl

2. Je mag ook persoonlijk contact opnemen met mij.
    Wim Lueks, contactpersoon SV Terwolde Salland clubactie.

via (whatsapp) - 06-48368804

via telefoonnummer 0571 - 29 22 93

De voordelen voor de club:

€ 50 voor de club om vrij te besteden wanneer u als nieuwe Salland verzekerde instapt in de club collectiviteit.
€ 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de club collectiviteit.
€ 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde via de club collectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen.
Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de club collectiviteit.