NACHT van TERWOLDE

Op nieuwjaarsnacht 01 januari 2019 zal het clubhuis open zijn voor leden en een ieder die de club S.V. Terwolde een warm hart toedraagt. Dit is tevens een mooie gelegenheid en ideale aftrap van het jubileumjaar 100 jaar S.V. Terwolde.

Het clubhuis is open vanaf 01:30 uur en de bar sluit uiterlijk om 06:00 uur, dit in verband met de evenementenvergunning van de gemeente Voorst.
Velen van u hebben misschien al eens een Nacht van Terwolde meegemaakt, zo niet dan is dit de uitgesproken kans om het live mee te maken. We gaan er dan ook dit jaar een groot feest van maken. De muzikale omlijsting is in handen van William Stempher.

Entree is gratis en de bar opbrengst is één van de middelen om ons jubileumfeest elders dit jaar te financieren. De barbezetting zal geschiedden door leden van ons eigen Terwoldse vrijwilligerslegioen.

In grote lijnen is dit reeds geregeld echter een paar extra handen zijn altijd van harte welkom. Ook voor de opruimploeg na sluitingstijd zijn nog enkele vrijwilligers nodig. Er zal dan ook een lijstje in het clubhuis komen te hangen waarop je je naam kunt zetten om je bijdrage te leveren. Immers vele handen maken licht werk. Ook het balletje mayo zal in ere worden hersteld voor de medewerkers.

Kortom zet de datum vast in je agenda en laten we er met z,n allen een nieuwjaarsnacht van maken om nooit meer te vergeten en wie weet kunnen we de traditie nieuw leven in blazen.

Hopelijk tot 01-01-2019!

Met vriendelijke groet,