100 Jarig bestaan

In 2019 bestaat sportvereniging Terwolde al weer 100 jaar!

Immers de club is op 18 mei 1919 opgericht.

Heb je vragen of tips voor de werkgroep 100 jaar SV Terwolde, dus kun je een email sturen!

100 jaar SV Terwolde

Het jubileumjaar wordt met Oud en Nieuw ingeluid. Net als een aantal jaren geleden, toen het een jaarlijkse traditie was, zal de kantine met de jaarwisseling geopend zijn. Een mooi moment om het feestjaar te starten.

De jubileumcommissie heeft een mooi –concept- programma ontwikkeld voor het Hemelvaartsweekend 2019. Reserveer dit weekend vast in uw agenda…..
Hoe ziet het programma er globaal uit?
- Woensdag 29 mei 2019: ’s avonds officiŽle receptie
- Donderdag 30 mei 2019: ’s ochtends historische sportieve fietstocht, ’s middags culturele middag en Wedstrijd van de Eeuw en ’s avonds een sportquiz
- Vrijdag 31 mei 2019: kinderdag
- Zaterdag 1 juni 2019: ’s middags reŁnie en ’s avonds feestavond

Op dit moment zijn er twee gadgets met betrekking tot 100 jaar SV Terwolde uitgebracht, te weten en sjaal en een sleutelhanger. Beide zijn te koop bij Ria Sijbrand en Monique Witteveen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

100 jaar SV Terwolde
Op 18 mei 2019 bestaat onze vereniging 100 jaar. Dit gaan we vieren tijdens het Hemelvaartsweekend van woensdagavond 29 mei tot en met zaterdagavond 1 juni 2019. In hoofdlijnen hebben we een programma opgesteld. Een tipje van de sluier…… er zal in elk geval een officiŽle receptie, reŁnie en groot feest georganiseerd worden.

Voor slechts € 10,- is hij voor jou! Een originele SV Terwolde sjaal.

Speciaal uitgebracht ter ere van ons 100-jarig jubileum in 2019.

Vanaf heden te koop bij Monique Witteveen (0571-292413) en Ria Sijbrand (0571-292105).
Aarzel niet en zorg ervoor dat je hem hebt voordat onze spelers kampioen worden.
Hoe mooi is het voor een elftal om aangemoedigd te worden door herkenbare supporters?
Of na een dansvoorstelling niet alleen maar applaus te ontvangen, maar ook Terwolde sjaals te zien..... om jou aan te moedigen!

De opbrengst van de sjaals is ťťn van de middelen om ons jubileumfeest te financieren.
In de toekomst kunt u meerdere acties van ons verwachten.