100 Jarig bestaan

In 2019 bestaat sportvereniging Terwolde al weer 100 jaar!

Immers de club is op 18 mei 1919 opgericht.

Heb je vragen of tips voor de werkgroep 100 jaar SV Terwolde, dus kun je een email sturen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

100 jaar SV Terwolde
Op 18 mei 2019 bestaat onze vereniging 100 jaar. Dit gaan we vieren tijdens het Hemelvaartsweekend van woensdagavond 29 mei tot en met zaterdagavond 1 juni 2019. In hoofdlijnen hebben we een programma opgesteld. Een tipje van de sluier…… er zal in elk geval een officiële receptie, reünie en groot feest georganiseerd worden.

Voor slechts € 10,- is hij voor jou! Een originele SV Terwolde sjaal.

Speciaal uitgebracht ter ere van ons 100-jarig jubileum in 2019.

Vanaf heden te koop bij Monique Witteveen (0571-292413) en Ria Sijbrand (0571-292105).
Aarzel niet en zorg ervoor dat je hem hebt voordat onze spelers kampioen worden.
Hoe mooi is het voor een elftal om aangemoedigd te worden door herkenbare supporters?
Of na een dansvoorstelling niet alleen maar applaus te ontvangen, maar ook Terwolde sjaals te zien..... om jou aan te moedigen!

De opbrengst van de sjaals is één van de middelen om ons jubileumfeest te financieren.
In de toekomst kunt u meerdere acties van ons verwachten.